Ingredienser
800 g grytbitar av fläsk2-4 msk tomatpuré
1-2 köttbuljongtärning
0,5-1 tsk liquid smoke
1-2 msk kinesisk soya
1 gul lök
3-4 dl rött vin
ca 2-3 dl vatten
Svartpeppar
Maizena
Gör så här
Börja med att bryna köttet och peppra det. Häll över köttet till en lagom stor gryta och vispa ur stekpannan.
Häll i vin, soya, liquid smoke, tomatpuré och köttbuljong.
Dela löken i 4-8 delar och lägg i den i grytan.
Låt grytan småputtra tills köttet är mört, ca 2 timmar.
Red med lite maizena för en tjockare sås.
Servera med kokt potatis eller glutenfri nockerl samt sallad.
Häll i vin, soya, liquid smoke, tomatpuré och köttbuljong.
Dela löken i 4-8 delar och lägg i den i grytan.
Låt grytan småputtra tills köttet är mört, ca 2 timmar.
Red med lite maizena för en tjockare sås.
Servera med kokt potatis eller glutenfri nockerl samt sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar