lördag 13 oktober 2012

Chokladmuffins med after eight


Godis eller kaka kan diskuteras, fantastiskt gott är det i alla fall! Jag lägger lite mindre muffinsformar av papper i muffinsformar av aluminium för att muffinsen ska hålla formen. Då blir det 24 stycken.



 

 

 

 





Ingredienser

2 ägg
3 dl socker
4 msk kakao
80 g glutenfri mjölmix
1 krm salt
2 tsk vaniljsocker
1 dl flytande margarin
2 msk kaffe
30 after eight

Vispa ägg och socker poröst.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Tillsätt margarinet och kaffet.
Häll upp smeten i formar, ca en msk i varje.
Tryck ner en fjärdedels after eight i botten på varje muffins.
Grädda i 175grader i 12-15 min.
Lägg en after eight på varje muffins direkt de kommer ur ugnen.

Låt muffinsen svalna helt innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar