Ingredienser
500 g kycklingfiléer1 pkt bacon (140 g)
1 gul lök
1 röd paprika
1 kycklingbuljongtärning
1 grönsaksbuljungtärning
1 vitlöksklyfta, hackad el. pressad
1 liten burk (2 dl) lätt crème fraiche
2 dl vatten
2 msk frysta örtkryddor typ Provensale eller Italienska
1 msk grillkrydda (Kolla så den är glutenfri)
2 msk paprikapulver
Oregano och/eller andra torra örtkryddor vid behov
Svartpeppar
Gör så här
Finhacka löken och hacka paprika i lagom stora bitar. Stek löken och paprikan mjuk och häll i en kastrull.Stek kyckling och bacon och häll i kastrullen.
Tillsätt buljongtärningarna + alla de andra ingredienserna, till grytan. Man kan behöva tillsätta mer mjölk/vatten och ev. reda av grytan med maizena.
Servera med ris eller glutenfri pasta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar