Ingredienser
1 gul lök, finhackad
0,5 purjolök, fint strimlad
2 vitlöksklyftor, pressade
1 röd paprika, strimlad
0,5 purjolök, fint strimlad
2 vitlöksklyftor, pressade
1 röd paprika, strimlad
1 gul paprika, strimlad
3 små morötter i slantar
1 krm curry
500 - 600 g kassler, strimlad
3 dl matlagningsgrädde
3 dl lätt creime fraiche
0.25 – 0,5 dl sweetchili (Börja med lite och smaka av. Det kan lätt bli för starkt för barnen annars.)
salt vid behov
1 krm curry
500 - 600 g kassler, strimlad
3 dl matlagningsgrädde
3 dl lätt creime fraiche
0.25 – 0,5 dl sweetchili (Börja med lite och smaka av. Det kan lätt bli för starkt för barnen annars.)
salt vid behov
Gör så här
Fräs lök & paprika, tillsätt curry. Tillsätt sedan kasslern. Tillsätt sedan grädden och creimefraichen. Tillsätt sweetchili och smaka av med lite salt efter behov.
Servera med glutenfri pasta och en grönsallad.
Servera med glutenfri pasta och en grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar